Onko sinulla varaa tehdä kaikki itse?

Itse tekemällä voi säästää pitkän pennin. Tämä sanonta on kaikille varmasti tuttu ja pitääkin paikkansa monessa asiassa, kuten vaikka ruoanlaitossa. Yrityksissä kannattaa kuitenkin miettiä tarkkaan, kuinka järkevää on tehdä kaikki itse. Itse tekemällä voi myös aiheuttaa mojovan stressin tai stiplata niin, että seuraukset ovat arvaamattomat.

 

Oman yritykseni alkutaipaleella revin pelihousujani julkaisujärjestelmän kanssa. Kun olin käyttänyt kaksi tuntia yhden kuvan asettelemiseen oikeaan paikkaan tajusin, että asiantuntija olisi saanut minuutissa kuvan sinne, minne pitikin. Eräs asiakasyrityksemme puolestaan taiteili viiden erilaisen raportteja tuottavan järjestelmän kimpussa: tietoa tuli yli äyräiden, mutta se ei ollut vertailukelpoista. Mamworkin asiantuntija käytti yhteensä kahdeksan työpäivää ja kehitti järjestelmän, joka kokosi kaiken tiedon yhteen, ymmärrettäväksi kokonaisuudeksi. Sekä yrityksen operatiivinen johto että hallitus säästi kymmeniä tunteja turhaa työtä joka viikko.

 

Mamwork välittää hoitovapaalla olevia asiantuntijoita yritysten lyhytkestoisiin projekteihin. Mamworkin kautta yrityksellä on mahdollisuus saada asiantuntija käyttöönsä vaikka muutamaksi päiväksi tai esimerkiksi säännöllisesti kerran kuukaudessa. Asiantuntija voi hoitaa toimistorutiineja, palkkahallintoa, suunnitella markkinointia tai kehittää taloushallinnon raportointijärjestelmän.

 

Ulkopuolisen asiantuntijan käyttäminen maksaa projektin laadusta ja kestosta riippuen n. 250 – 500 euroa päivässä. Tällä rahalla yritys saa vahvistuksen tiimiinsä ilman mitään erillisiä kuluja: Mamwork hoitaa palkanmaksun, vakuutukset ja muut sivukulut. Mamworkin toiminta perustuu suunnitelmallisuuteen ja läpinäkyvyyteen. Jokainen projekti suunnitellaan tarkoin asiakkaan ja asiantuntijan kanssa yhdessä, jolloin kustannukset tiedetään tarkasti etukäteen. Jokainen osapuoli tietää myös, kuinka paljon rahaa mihinkin kuluu.

 

Mamwork toimii erinomaisena ja kilpailukykyisenä vaihtoehtona sekä rekrytoinnille että ulkoistamiselle.

 

 

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>