Kymmenen faktaa Mamworkista

Mamwork on erilainen, moderni rekrytointiyritys. Välitämme hoitovapaalla olevia asiantuntijoita yrityksien projekteihin.  Asiakkaitamme on monenlaiset yritykset eri toimialoilta: yhdistävänä tekijänä on, että kaikki tarvitsevat asiantuntija-apua joustavasti ja luotettavasti.

 1. Asiantuntijaverkostossamme on yli sata osaajaa; suuri osa on hoitovapaalla, mutta mukana on myös freelancereita ja yrittäjiä.
 2. Meillä on paljon taloushallinnon, markkinoinnin, viestinnän, koulutuksen, HR:n sekä it-alan osaajia. Asiantuntijaverkosto muokkautuu jatkuvasti.
 3. Teemme aina projektisuunnitelman yhdessä asiakkaan ja asiantuntijan kanssa. Jokainen tekemämme tarjous perustuu yksityiskohtaiseen projektisuunnitelmaan.
 4. Hinnoittelumme perustuu päivähintoihin. Asiantuntija määrittää itse päivähintansa. Hintaan vaikuttaa projektin vaativuus ja laajuus sekä asiantuntijan koulutus ja kokemus.
 5. Hinnoittelumme on aina täysin läpinäkyvää: asiakas tietää asiantuntijan hinnan sekä Mamworkin palkkion suuruuden.
 6. Tunnemme asiantuntijamme.
 7. Asiantuntijat huolehtivat itse työvälineistään sekä sitoutuvat projektin aikatauluun.
 8. Kauttamme on mahdollista saada sellaista asiantuntemusta käyttöön, jota ei muuten saisi ilman rekrytointia ja pitkää sitoutumista.
 9. Voimme taata, että äitiverkostomme asiantuntijat ovat oman alansa asiantuntijoita ja heillä on korkea motivaatio sekä into päästä tekemään töitä!
 10. Meillä on hyvin tyytyväisiä asiakasyrityksiä.

 

kuva1Haluaisitko tietää lisää? Haluaisitko tavata Mamworkin asiantuntijan ja suunnitella yhdessä, miten hän voisi auttaa? Tai haluatko mukaan asiantuntijaverkostoon?

Ota yhteyttä: info@mamwork.fi, www.mamwork.fi, puh. 040 753 1057.

Kirjoita vastaus

 • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>