Menisitkö liikeneuvotteluun ketsupit kravatilla?

 

 

kuva17Menisitkö tärkeään liikeneuvotteluun ryppyisessä paidassa tai tahra solmiossa? Tuskin, sillä haluat varmasti luoda itsestäsi asiantuntevan, laadukkaan ja tyylikkään kuvan. Monelle potentiaaliselle asiakkaalle yrityksesi verkkosivut tai päivitys sosiaalisessa mediassa on ensikosketus yritykseesi.

 

Verkkosivut, blogitekstit, päivitykset sosiaalisessa mediassa sekä esitteissä olevat tekstit luovat kuvaa yrityksestäsi. Jos tekstissä on kirjoitusvirheitä tai rivit vaikuttavat väkisin väännetyiltä, ei välittyvä viesti anna kuvaa asiantuntemuksesta ja laadusta.

 

Yrittäjä joutuu luonnollisesti miettimään, mitkä asiat hän tekee itse ja mihin käyttää ammattilaisen apua. Tekstin tuottaminen sujuu varmasti jokaiselta lukutaitoiselta ihmiseltä jollain tasolla, mutta riittääkö se taso kertomaan yrityksestäsi?  Facebookissa on sivustoja, jonne kerätään hupaisimpia kirjoitusvirheitä kaikkien ilkuttavaksi.  Yritys, joka kyseiseen ryhmään päätyy saa varmasti mainetta, mutta tuskin sillä tavalla kuin yrittäjä toivoo.  Tänään sivustolla on huviteltu esimerkiksi erään matkanjärjestäjän yhdyssanavirheillä sekä kiinteistövälittäjän oikeinkirjoitustaidottomuudella.

 

Mamwork  tarjoaa monipuolista ja kustannustehokasta palvelua tekstin tuottamiseen, oikolukemiseen tai vaikka blogitekstien suunnitteluun ja julkaisuun. Kirjoitamme hakukoneoptimoitua sisältöä, päivitämme sosiaalista mediaa tai kirjoitamme yritysesittelyn – mitä ikinä tarvitsettekaan.  Ota yhteyttä ja pyydä tarjous, joka varmasti maksaa itsensä takaisin!

 

 

 

 

 

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>