Mamworkin asiantuntijaverkosto kasvaa jatkuvasti

Mamwork on moderni rekrytointiyritys, joka välittää eri alojen asiantuntijoita yritysten projekteihin, sijaisuuksiin sekä osa-aikatöihin.

 

Mamworkin asiantuntijaverkostossa on yli sata eri alojen huippuosaajaa: controllereita, markkinointiguruja, viestinnän taitajia, kouluttajia, lakimiehiä, HR-osaajia sekä strategiakonsultteja ja kääntäjiä. Asiantuntijaverkostomme on kovassa kasvussa ja asiantuntijoidemme joukosta löytyy osaamista monenlaiseen tarpeeseen.

 

Suomessa on suuri joukko korkeasti koulutettuja pienten lasten vanhempia, jotka viettävät jopa kolme vuotta hoitovapaalla. Mamworkin kautta yrityksillä on mahdollisuus saada käyttöönsä osaamista,  joka muuten pitäisi ostaa kalliilta konsulttitoimistolta tai rekrytoimalla vakituinen työntekijä.

MamWork asiantuntijat kahvilla ja workshoppaamassa

Toimintamme on aina täysin läpinäkyvää; palkkiot ja hinnoitteluperusteet ovat kaikkien osapuolien tiedossa. Meillä on paljon tyytyväisiä asiakkaita, joilla on moninaisia tarpeita.  Mamworkin asiantuntijat ovat laatineet HR-käsikirjoja, koulutussuunnitelmia, taloushallinnon raportointityökaluja, suunnitelleet logoja, verkkosivuja ja kehittäneet viestintästrategiaa.

Ota yhteyttä - keromme mielellään lisää!

Tervetuloa myös Mamworkin aamukahville Lehtisaaren Cafe Delivoon. Tapahtuma on Facebookissa.

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>