Asiantuntijat ja asiakkaat ovat tyytyväisiä Mamworkiin

Olemme käyttäneet Mamworkin mainonnassa lausetta ”meillä on vain tyytyväisiä asiakkaita”. Lause tuntuu melko rajulta, sillä vain harvoin kaikkien miellyttäminen onnistuu.

 

Mistä johtuu, että Mamworkin palveluita arvostetaan ja samat yritykset palaavat takaisin uusien henkilöstötarpeiden ilmaantuessa?

 

Mamwork on pieni yritys, joka toimii suurella sydämellä. Meillä asiantuntijat tekevät projekteja sivutoimisesti, eli heidän päätyönsä on tällä hetkellä kotona lasten kanssa oleminen. Jokainen, joka on viettänyt vähänkin pidemmän ajan hiekkalaatikolla ymmärtää varmasti, että aika aikuisten kanssa ja oman ammattiosaamisen hyödyntäminen on enemmän kuin tervetullutta vaihtelua.

 

Asiantuntijaverkostomme on kasvanut melko laajaksi, mutta tunnemme kaikki osaajamme. Tiedämme, mihin kukin heistä soveltuu parhaiten. Kenenkään ei ole pakko ottaa hoitaakseen projektia, joka ei tunnu omalta.

 

Teemme sopimuksen aina koko projektista. Asiakkaamme tietävät heti alussa, mitkä ovat kokonaiskustannukset ja mitä projektiin kuuluu. Asiantuntijamme vastuulla on huolehtia siitä, että hänen työaikansa riittää sovittujen asioiden tekemiseen.

 

Hinnoittelumme on läpinäkyvää: asiakas tietää, mikä on asiantuntijan palkkio ja asiantuntija tietää, mitä Mamworkin laskussa lukee.

 

Uskallamme myös sanoa ei. Vastaan on tullut muutamia tilanteita, joissa juuri oikeaa asiantuntijuutta ei ole verkostossamme ollut käytettävissä. Silloin sanomme sen asiakkaalle suoraan, emme etsi toiseksi parasta vaihtoehtoa, ellei asiakas näin toivo.

 

Allekirjoitimme juuri uuden sopimuksen pitkäaikaisen asiakkaamme kanssa. Kun kiitimme yhteistyön jatkumisesta, sanoi hän: ”yrityksellemme kelpaa vain paras. Siksi meidän on helppo turvautua Mamworkiin”.

 

Kauttamme on saatavilla kymmenien eri alojen osaajia. Tällä hetkellä asiantuntijamme ahertavat rekrytointiprosessin apuna, ulkomaankaupan konsultoinnissa, markkinointitutkimuksen tekemisessä, verkkosivuhankkeessa sekä tuotekonseptin kehittämisen parissa.

 

Tarvitseeko sinun yrityksesi asiantuntevaa ihmistä toiminnan kehittämiseksi? Ota meihin yhteyttä, kerromme mielellään lisää!

 

kuva8-2

Mamworkin asiantuntijat saavat kiitosta asiantuntemuksestaan sekä positiivisesta asenteestaan.

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>