Jäikö yrityksesi tarina puolitiehen sosiaalisessa mediassa?

Se, että ostat kuntosalikortin ei tee sinusta kuntoilijaa. Taskun pohjalla oleva jäsenkortti ja kerran kuussa tililtä hupeneva suoraveloitus ei nostata kuntoa, alenna kolesterolia eikä kohenna mielialaa. Päinvastoin, alitajuntaa vaivaa huono omatunto ja tieto siitä, että jotain pitäisi tehdä.

Sosiaalisen median ja verkossa tapahtuvan markkinoinnin kanssa tilanne on samankaltainen. Kertaalleen avattu Facebook-sivu, Twitter-tili tai Linkedin-profiili ei kehitä yritysimagoa eikä lisää tunnettuutta. Päinvastoin, heitteille jätetty tai puolihuolimattomasti kasaan keitetty sivu voi luoda huonoa kuvaa yrityksestäsi.

Aina ei aika riitä kaikkeen, eivätkä kaikki ole tarinankertojia luonnostaan. Mamworkin asiantuntijoiden joukossa on monta sisällöntuotannon ja kirjoittamisen ammattilaista. Mitä, jos antaisit heidän hoitaa yrityksesi sisältömarkkinoinnin?  Käyttämällä ammattitaitoista ja ketterää kirjoittajaa apunasi, voit olla varma että yrityksesi näyttää hyvältä ja pilkut ovat paikoillaan. Kun Mamworkin kirjoittaja hoitaa tekstien tuottamisen, voit sinä keskittyä yrityksesi ydintoimintoihin.

Kirjoitamme uutiskirjeitä, blogitekstejä, yritysesittelyitä tai sosiaalisen median päivityksiä toiveidenne mukaan. Veloitus perustuu sopimuksen mukaan joko käytettyyn aikaan tai määrään.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

 

Anna meidän auttaa yritystäsi ottamaan sosiaalinen media haltuun!

 

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>