Mamworkin ketterät asiantuntijat auttavat monenlaisia yrityksiä

Mamwork on rekrytointiyritys, joka välittää motivoituneita ja ketteriä asiantuntijoita yritysten erilaisiin tarpeisiin. Asiakasyrityksiämme ovat niin startupit kuin konkarit, jotka tarvitsevat vahvistusta jollekin toimintansa osa-alueelle. Meillä on yli sata eri alojen asiantuntijaa, jotka ovat yrityksien käytettäväissä nopeasti, joustavasti ja kustannustehokkaasti. Tässä muutaman heistä esittely. Lisää esittelyjä voit lukea Mamworkin verkkosivuilta. Voit myös ottaa meihin yhteyttä ja kertoa, minkälaista osaamista teillä tarvittaisiin!

Markkinoinnin moniosaajakuva17

Markkinoinnin ammattilainen (KTM, BBA), jolla kokemusta Suomen tytäryrityksen perustamisesta ja brändin rakentamisesta Euroopan markkinoille. Pitkä kokemus IT-sektorilta ja KV-markkinoinnista. Olen työskennellyt läheisesti myynnin kanssa sekä asiakasrajapinnassa. Ymmärrän, kuinka markkinointi voi tukea myyntiä leadien hankinnassa ja asiakascasejen closaamisessa.

Erityisosaamisen alueitani: brändin kehittäminen, hakukonemarkkinointi (SEO, Google Adwords), tapahtumat, B-to-B markkinointi, partner-markkinointi, markkinointimateriaalin tuottaminen ja markkinointikampanjat. Luonteeltani olen avoin ja ulospäinsuuntautunut. Tulen hyvin toimeen erilaisen ihmisten kanssa. Olen tottunut työskentelemään sekä itsenäisesti että monikulttuurisissa tiimeissä.

Olen kiinnostunut lyhyistä, muutaman päivän projekteista sekä pidempikestoisista tehtävistä. Pystyn aloittamaan tehtävässä lyhyellä varoituksella. Tulen mielelläni kertomaan enemmän itsestäni ja osaamisestani.

HR-asiantuntija

Olen nuori HR-osaaja, jonka kiinnostuksen kohteina ovat monipuoliset HR-osa-alueet. Olen työskennellyt lähinnä rekrytointi- ja työsuhdeasioiden ja hallinnollisten HR-tehtävien parissa yksityisellä sektorilla. Koulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri (pääaine aikuiskasvatustiede), sivuaineina olen lukenut mm. henkilöstöjohtamista ja psykologiaa.

Olen kiinnostunut työskentelemään rekrytoinnin, henkilöstön kehittämisen ja kouluttamisen, työhyvinvoinnin, perehdyttämisen ja HR-raportoinnin projekteissa. Tehtäviini voi kuulua esimerkiksi HR-raporttien ja ohjeistuksen laatimista, perehdytyskansion kokoamista, rekrytoinnin tilastotietojen  käsittelyä sekä erilaiset HR-kyselyt.

Talouden ammattilainen

MamWork asiantuntijat kahvilla ja workshoppaamassaOlen monipuolinen taloushallinnon ammattilainen. Kokemukseni on kertynyt ulkoisen laskennan operatiivisessa työssä ja taloushallinnon muutosprojekteissa, esimerkiksi järjestelmien käyttöönotoissa ja taloushallinnon prosessien siirrossa palvelukeskuksiin. Olen työskennellyt kirjanpitäjänä, projektinvetäjänä, prosessinomistajana ja konsulttina sekä pienissä että suurissa yrityksissä niin Suomessa kuin ulkomailla.

Olen putsannut taseita ja nuohonnut reskontria, kouluttanut henkilöstöä, testannut järjestelmiä, dokumentoinut sekä suoristellut prosesseja ja mapittanut matkalaskuja — taloushallintoa aasta ööhön.

Parhaiten voin auttaa yrityksiä erilaisissa taloushallinnon muutostilanteissa kuten ulkoistukseen siirtymisessä, tilitoimiston vaihdossa, järjestelmäuudistuksissa tai järjestelmien päivityksissä. Pystyn sujuvasti toimimaan myös ulkoisen laskentatoimen tehtävissä vaikkapa ruuhkahuippujen aikaan.

 

 

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>