Miten sinä kerrot yrityksestäsi?

Mamworkin luovat ja asiantuntevat asiantuntijat auttavat yritystäsi erottumaan kilpailijoista.

Oletko koskaan miettinyt, että jokainen kirjoittamasi lause, jokainen yrityssivun Facebook-päivitys ja jokainen lähettämäsi uutiskirje rakentaa yrityksesi imagoa?

Sujuva, looginen teksti kannustaa lukemaan enemmän ja myös muistamaan lukemansa. Järkevällä tavalla suunniteltu sisältö myös auttaa yrityksen löytymistä Google-hauissa.

Hyvä teksti ei ole itsestäänselvyys. Ammattitaitoinen kirjoittaja osaa muokata sisällön kohderyhmää kiinnostavalla tavalla. Käyttäjähaastatteluihin, onnistumisiin ja hyviin kokemuksiin perustuvat tarinat luovat positiivista mielikuvaa, joka säilyy mielessä perinteistä mainosta pidempään. Ajattelemaan kannustava teksti saa asiakkaan itse oivaltamaan hyödyn, jota yrityksesi voi hänelle tarjota.

Sosiaalinen media on viidakko, jos sitä ei ota haltuun.

Mikään media ei toimi ilman hyvää sisältöä.

Asiantuntijapalveluita tarjoava yritys haluaa erottua laadulla.  Kirjoitusvirheet  tai ontuva sanankäyttö yrityksen julkaisuissa voi toimia valitettavan tehokkaana anti-mainoksena. Mamworkin asiantuntijoilla on näyttöä tuloksekkaasta sisällöntuotannosta. Voimme kirjoittaa nykyisten verkkosivujen tekstien perusteella uudet, myyvemmät ja paremmat tekstit tai voimme aloittaa aivan alusta. Teemme myös paljon haastatteluja sekä käyttökokemuksiin perustuvia kirjoituksia.

Kauttamme voit saada asiantuntijan suunnittelemaan markkinointia aivan alusta lähtien tai kiillottamaan yrityksen imagoa. Voimme päivittää somea puolestasi, hoitaa uutiskirjeviestinnän alusta loppuun - tai jos haluat tietää, mitä asiakkaasi oikeasti kaipaavat, voimme myös tehdä haastatteluja tai markkinointitutkimuksen.

Olipa tarpeesi pieni tai suuri, Mamworkin motivoituneet asiantuntijat ovat valmiita auttamaan. Ota yhteyttä!

 

PiaMamwork oy

Pia Lemmetty, pia.lemmetty@mamwork.fi

puh. 040 753 1057

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>