Mamworkin asiantuntijaesittely, osa 2: Taloushallinnon pikkujättiläinen

Olen monipuolinen taloushallinnon ammattilainen. Kokemukseni on kertynyt ulkoisen laskennan operatiivisessa työssä ja taloushallinnon muutosprojekteissa, esimerkiksi järjestelmien käyttöönotoissa ja taloushallinnon prosessien siirrossa palvelu- keskuksiin. Olen työskennellyt kirjanpitäjänä, projektinvetäjänä, prosessinomistajana ja konsulttina sekä pienissä että suurissa yrityksissä niin Suomessa kuin ulkomailla.

Olen putsannut taseita ja nuohonnut reskontria, kouluttanut henkilöstöä, testannut järjestelmiä, dokumentoinut sekä suoristellut prosesseja ja mapittanut matkalaskuja — taloushallintoa aasta ööhön.

Parhaiten voin auttaa yrityksiä erilaisissa taloushallinnon muutostilanteissa kuten ulkoistukseen siirtymisessä, tilitoimiston vaihdossa, järjestelmäuudistuksissa tai järjestelmien päivityksissä. Pystyn sujuvasti toimimaan myös ulkoisen laskentatoimen tehtävissä vaikka ruuhkahuippujen aikaan.

Haluaisitko tavata asiantuntijamme? Ota yhteyttä lomakkeella tai soita, puh. 040 753 1057/Pia.

 

mw_A6_yrityksille_01052012

Mamworkin asiantuntijat ovat motivoituneita ja ketteriä.

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>