Yrittäjä, uskalla ulkoistaa!

Moni pienen lapsen äiti kokee, että ei halua tai uskalla jättää lasta toisen hoitoon edes lyhyeksi ajaksi. Vaikka väsyttäisikin niin tuntuu, että homma on hoidettava itse.

Monen (pienen) yrityksen kanssa taitaa asiat olla vähän samoin. Kaikki halutaan tehdä itse jotta kustannukset pysyvät kurissa ja jotta voidaan varmasti kontrolloida, mitä yrityksestä sanotaan ulospäin. Moni pieni yritys kertoo mm. että varmasti hyötyisivät somen käytöstä tai yritysblogista, mutta aika ei yksinkertaisesti riitä. Ulkopuolisen palkkaaminen asiaa hoitamaan voi kuitenkn tuntua liian suurelta askeleelta otettavaksi. 

Mamworkin asiantuntijat voivat auttaa luotettavasti, taloudellisesti ja juuri niin, kuin yritys tarvitsee. Voimme hoitaa kaiken "avaimet käteen"-palvelulla tai tulla osaksi organisaatiotanne tekemään hommia vaikka päiväksi viikossa tai kuukaudessa.

Yrittäjä, uskalla päästää irti. Anna asiantuntijoille mahdollisuus ja keskity itse siihen, minkä osaat parhaiten.

Ota yhteyttä, niin kerromme, kuinka voimme auttaa!

www.mamwork.fi
Puh. 040 753 1057 / Pia

markkinointipäällikkö, hr-spesialisti, controller

Mamworkilla on monipuolinen asiantuntijaverkosto

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>