Äitihahmo yritykseen

Aivan kuten kotona ja perheissä, on myös yrityksissä paljon kaikkea pientä, josta on huolehdittava. Perheissä tapahtuvasta työstä ja työnjaosta on puhuttu paljon. Metatyö on sellaista työtä, joka ei välttämättä näy ulospäin, mutta joka kuormittaa ja jonka tekemättä jättäminen näkyy nopeasti arjen sujumattomuutena ja monenlaisina pieninä ongelmina.
mamwork nettikoko 011
Myös yrityksissä on paljon metatyötä - pieniä asioita, joihin voi kulua yllättävän paljon aikaa.  On pohdittava kahvikoneeseen liittyviä asioita, matkajärjestelyitä, toimiston sisustusta, käyntikorttien painatusta tai vaikka toimiston siivouksen tilaamista. Kaikki nämä asiat ovat tärkeitä, mutta harvan asiantuntijan mieluisinta tekemistä.

Mamwork välittää toimistoihin Office Managereita - tai äitihahmoja, kuten eräs asiakkaamme asian ilmaisi. Äitihahmomme voivat työskennellä päivän viikossa, parikymmentä tuntia kuukaudessa - tai mikä ikinä onkaan tarpeenne.  He ovat koulutettuja ja kokeneita ammattilaisia, joilta luonnistuu monenlaiset toimistotehtävät ja ennen kaikkea: heillä on halu ja kyky pitää paketti kasassa, pitää huoli siitä että kaikki on kunnossa ja yrityksissä voidaan keskittyä olennaiseen.  Ammattilaisemme voivat auttaa myös verkkosivujen päivityksessä, somettamisessa, tiedonhaussa, messuilla - missä vain edustavaa ja motivoitunutta osaajaa kaivataan!

Kiinnostaisiko teidän yritystänne palkata äitihahmo? Mamwork toimii sopimuskumppanina sekä asiakkaan että asiantuntijan suhteen, joten työnantajariskeiltä ja ylimääräisiltä kuluilta vältytään.

Kysy lisää!
www.mamwork.fi 
Puh. 040 753 1057
pia.lemmetty@mamwork.fi

 

mamwork nettikoko 033

 

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>