Faktoja Mamworkista: hoitovapaalla olevia asiantuntijoita yritysten tarpeisiin

MamWork asiantuntijat kahvilla ja workshoppaamassa

Löydämme varmasti oikean osaajan juuri teidän tarpeisiinne!

Mamwork on päätynyt viime päivinä otsikoihin, kun PAM:n johtaja Ann Selin tyrmäsi tweetissään hoitovapaalla työskentelyn. Myöhemmin Selin pyörsi mielipteensä, ja kertoi että sekä hän että PAM ovat hoitovapaalla työskentimage001elyn kannalla.

Oli miten oli, tässä muutama fakta siitä, miten hoitovapaalla työskentely käytännössä toimii - ja mitä kaikkea muuta Mamwork tarkoittaa.

 

 • Toiminta-ajatuksemme on välittää hoitovapaalla olevia asiantuntijoita yritysten lyhytkestoisiin projekteihin. Rajaus ei kuitenkaan ole tarkka: emme käännytä asiantuntijoita pois olivatpa he hoitovapaalla, työttöminä tai freelancereina. Kts. seuraava kohta.
 • Asiantuntijaverkostossamme on lähes kaksisataa osaajaa; suuri osa on hoitovapaalla, mutta mukana on myös freelancereita ja yrittäjiä. Mukana on myös miehiä, eli vaikka nimemme on Mamwork, saa joukkoon liittyä myös miehet. Tärkeintä on motivaatio ja ammattitaito.
 • Meillä on paljon taloushallinnonmarkkinoinninviestinnän,  koulutuksen, henkilöstöhallinnon, tietotekniikan, sosiaalisen median ja eri kielien osaajia. Asiantuntijaverkostomme muokkautuu jatkuvasti.
 • Teemme aina projektisuunnitelman yhdessä asiakkaan ja asiantuntijan kanssa. Jokainen tekemämme tarjous perustuu  yksityiskohtaiseen projektisuunnitelmaan.
 • Hinnoittelumme perustuu päivähintoihin. Asiantuntija määrittää itse päivähintansa. Hintaan vaikuttaa projektin vaativuus ja laajuus sekä asiantuntijan koulutus ja kokemus.
 • Hinnoittelumme on aina täysin läpinäkyvää: asiakas tietää asiantuntijan hinnan sekä Mamworkin palkkion suuruuden. Maksamme kaikki lakisääteiset verot, työnantajamaksut ja vakuutukset.
 • Tunnemme asiantuntijamme. He ovat töissä vapaaehtoisesti ja heitä motivoi rahallisen palkkion lisäksi mahdollisuus ylläpitää omaa osaamistaan ja kehittää ammatillisia verkostojaan.
 • Asiantuntijamme huolehtivat itse työvälineistään sekä sitoutuvat projektin aikatauluun.
 • Kauttamme on mahdollista saada sellaista asiantuntemusta käyttöön, jota ei muuten saisi ilman rekrytointia ja pitkää sitoutumista.
 • Voimme taata, että verkostoomme kuuluvat henkilöt ovat oman alansa asiantuntijoita ja heillä on korkea motivaatio sekä into päästä tekemään töitä!

Kysy lisää tai pyydä tarjous sähköpostilla pia.lemmetty@mamwork.fi tai soittamalla 040 753 1057 / Pia.

markkinointipäällikkö, hr-spesialisti, controller

Mamworkilla on monipuolinen asiantuntijaverkosto

Kirjoita vastaus

 • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>