Asiakastyytyväisyyskysely tuo uskomattoman paljon lisäarvoa yritykselle

Me yrittäjät usein ajattelemme, että tiedämme toki, mitä asiakkaamme ajattelevat. Koska he ostavat uudestaan, ovat he melko varmasti tyytyväisiä.

Entä, jos voisit myydä heille enemmän? Tai suosittelisiko asiakkaasi yritystäsi toisille?

Asiakastyytyväisyystutkimuksella voit saada arvokasta lisätietoa asiakkailtasi. Kysymällä rohkeasti oikeita asioita, voit saada mahdollisuuden kehittää tuotteitasi entistä paremmaksi. Joskus tyytyväisyyttä – ja myyntiä – voi lisätä hyvinkin pienellä muutoksilla. 

Entäpä markkinointi? Kun kysyt asiakkailtasi mielipiteitä, saat myös samalla arvokasta materiaalia markkinoinnissa hyödynnettäväksi. Kvantitatiiviset vastaukset kuten ”98 % asiakkaistamme ovat tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä palveluumme” puhuvat puolestaan.  Avoimiin kysymyksiin puolestaan voit saada vastauksia, joita voit hyödyntää vaikkapa Facebookissa tai Twitterissä: ”Yritys A toimii aina luotettavasti ja tiedämme, että saamme heiltä uusinta osaamista”.

Vuodenvaihteen kiireiden jälkeen on hyvä aika kysyä asiakkailta, mitä heille kuuluu. Asiakkaat vastaavat mielellään kyselyyn, kun sen tarkoitus perustellaan heille ja usein pieni palkintoporkkana parantaa vastausprosenttia. Täydentävät puhelinsoitot tuovat syvyyttä kyselyyn, mutta ilman niitäkin saadaan hyviä tuloksia.

Me Mamworkilla teemme asiakastyytyväisyyskyselyitä sekä yrityksille että kuluttaja-asiakkaille. Nyt maaliskuun ajan meillä on erikoistarjous, johon tarttumista suosittelemme lämpimästi!

Tarjouspakettiin sisältyy:

  • -       Kyselyn tavoitteiden määrittely ja niiden sparraus yhdessä yrittäjän kanssa
  • -       Kyselylomakkeen laatiminen (max. 10 kysymystä, joista 2 – 3 avoimia)
  • -       Sähköpostikyselyn lähettäminen + yksi muistutuskierros
  • -       Tulosten analysointi (max. 100 vastausta)
  • -       Tulosraportti valitussa muodossa sekä kaikki tutkimusdata myös erillisenä tiedostona
  • -       Suositukset ja ideoita tulosten hyödyntämiseen

Koko prosessin hoitaa markkinoinnin kokenut ammattilainen.  Pakettiin sisältyy noin 2 päivää työtä. Mikäli vastausten määrä on kovin suuri, kysely perustuu kokonaan avoimiin kysymyksiin tai tulokset halutaan esiteltävän esim. yrityksen koko henkilöstölle, sovitaan lisäkustannuksista erikseen.

Peruspaketin hinta on vain 920 € + alv 24 %! 

Kiinnostuitko? Voimme kääriä hihat vaikka heti huomenna. Ota yhteyttä ja sovitaan, miten asiassa edetään!

 

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>