Sisältö määrittää, kuka onnistuu ja kuka ei.

Meillä on toinen toistaan hienompia kanavia tiedon jakamista varten. On kuluttajille suunnattuja, on yrityksiä varten luotuja.  Lisäksi nuorten tavoittamiseen on omat väylänsä, kun taas keski-ikäisten keskuudessa tunnettuutta haluavien on syytä valita omat kanavansa.

Monet tuntevat ja tietävät sosiaalisen median kanavat ja moni yritys tarjoaa konsultointia niiden käytössä. Luodaan some-strategia, valitaan kanavat ja annetaan palaa! Helppoa, eikö?

Kanavat itsessään ovat kuitenkin vain tyhjä kuori, ja tärkeintä on sisältö. Mitä haluat kertoa tuotteestasi? Minkälaisen kuvan haluat antaa potentiaalisille asiakkaillesi? Keräätkö vimmalla tykkääjiä ja lasket onnistumiset jakojen määrässä, vai haluatko tavoittaa vähemmän, mutta juuri sinun kannaltasi oikeanlaisia tykkääjiä, seuraajia tai jäseniä?

Moni yritys kokee, että mielekkään sisällön tuottaminen on haastavaa ja vie paljon resursseja. Kuinka paljon voi käyttää muiden resursseja? Kuinka paljon pitää olla asiaa, kuinka paljon hauskoja juttuja? Entäs sitten ne kilpailut… mikä on sallittua ja mikä ei? MItä työkaluja on tarjolla seurantaan? Konversiot, nettotykkääjät, sitoutumiset… Mitä se kaikki tarkoittaa?

Sisältö voi olla tekstiä, kuvaa, videota, ääntä - tai kaikkien näiden yhdistelmää. Liikkuva kuva kiinnittää tunnetusti huomion ja hyvin kirjoitettu teksti puolestaan jää elämään pitkään. Yhtä laadukasta tekstiä voi hyödyntää monessa paikassa pitkän aikaa.

Me Mamworkilla tuotamme sisältöä, joka kunnioittaa asiakasyrityksen imagoa ja ottaa huomioon asiakasryhmän tarpeet ja busineksen säännöt.

Olemme monen yrityksen luotettu ja pidetty sisällöntuotantokumppani. Pyydä tarjous - mukaan mahtuu vielä mielenkiintoisia yrityksiä!  Olemme myös luoneet sosiaalisen median työkirjan, jonka avulla yritysten ja organisaatioiden on helppo hahmottaa omaa tilannettaan sosiaalisen median käytön suhteen. Voit tilata työkirjan ilmaiseksi sähköpostilla osoitteesta info@mamwork.fi.

Haluatko kuulla lisää? Oletko kiinnostunut tuottamaan laadukasta sisältöä yrityksesi tarpeisiin?

OTA YHTEYTTÄ!

Pia

Pia Lemmetty
Mamwork Oy
Puh. 040 753 1057

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>