Kerro yrityksesi tarina

Maailma on täynnä tarinoita. Jokainen yritys, projekti tai tuote on tarinan arvoinen. Olen kirjoittanut blogeja ihmisistä, tuotteista ja palveluista. On turha ajatella, että jokin asia ei olisi mielenkiintoinen – kyse on vain siitä, miten asian esittää ja minkälaisen tarinan haluaa kirjoittaa.

Hyvin kirjoitettu teksti elää pitkään ja kestää tarkastelua monesta eri näkökulmasta. Itse saan usein inspiraatiota pienistä yksityiskohdista ja vähän poikkeuksellisista näkökulmista.

Kun tekstiä kirjoitetaan, on tärkeää että siinä on perusasiat oikein. Kirjoitusvirhe, väärin kirjoitettu yhdyssana tai turhan hieno ammattisanasto karkottaa lukijoita. mamwork iso koko 027

Haluaisitko, että me kirjoitamme yrityksesi tarinan? Minä ja yritykseni Mamworkin asiantuntijat olemme erikoistuneita tuottamaan tekstiä asiakkaan tarpeet huomioiden. Voimme tehdä haastatteluita, henkilökuvia, käyttäjäkokemuksia – tai vaikka yrityksen esittelyn uudella, kiinnostavalla tavalla.

Tarinankirjoittamisen lisäksi autamme myös markkinoinnin kokonaisvaltaisemmassa suunnittelussa ja toteutuksessa.  Meidän kanssa on mukava tehdä töitä ja olemme pieni, ketterä ja luotettava yhteistyökumppani.

Ota yhteyttä!Pia

pia.lemmetty@mamwork.fi tai
040 753 1057.

www.mamwork.fi mw_A6_yrityksille_01052012

 

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>