Kaikkea ei tarvitse tehdä itse!

Mamwork ei ole rekrytointiyritys, emmekä ole konsulttifirmakaan. Välitämme asiantuntevia ja motivoituneita ammattilaisia yritysten projekteihin.  Pienin tekemämme projekti on käyntikorttien kääntäminen kiinaksi, mutta olemme mukana myös yritysten strategiasuunnittelussa, markkinointiviestinnän toteuttamisessa ja monissa, monissa muissa hankkeissa.

Asiakkaitamme ovat hyvin erityyppiset yritykset ja organisaatiot – tarjoamme luotettavaa ja ketterää palvelua silloin, kun sitä tarvitaan.

Asiantuntijaverkostossamme on satakunta eri alojen asiantuntijaa. Joukossa on digitaalisen markkinoinnin ammattilaisia, kirjoittajia, taloushallinnon tarkkoja osaajia, hr-ihmisiä, estenomeja, laatuasiantuntijoita sekä projektijohdon tiukkoja tekijöitä.

Oli tarpeenne pieni tai suuri, Mamwork voi auttaa. Me olemme asiakkaidemme palveluksessa myös koko kesälomakauden ajan.

Mamwork on aina sopimuskumppani sekä asiantuntijan että yrityksen kanssa. Meiltä saat selkeän, läpinäkyvään hinnoitteluun perustuvan tarjouksen, joten kustannukset pysyvät tiedossa koko projektin ajan.

Verkostomme asiantuntijat odottavat innolla työmahdollisuuksia – ota yhteyttä vaikka heti ja kerro, mihin teillä tarvittaisiin lisäresursseja!

Ota yhteyttä!

Pia Lemmetty, puh. 040 753 1057
pia.lemmetty@mamwork.fi

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>