Some kesäkuntoon!

Oletko miettinyt, miten yrityksesi sosiaalinen media hoituu kesäaikana? Vaikka ihmiset lomailevat, ei se tarkoita sitä, että some-kanavien pitäisi jäädä lomalle. Kesälläkin on paljon mielenkiintoista kerrottavaa ja on hyvä varmistaa, etteivät nykyiset ja potentiaaliset asiakkaasi unohda sinua lomakuukausienkaan aikana.

Me Mamworkilla olemme tehneet some-työkirjan, jonka voit tilata ilmaiseksi Marialta, maria.tarho@mamwork.fi. Työkirja auttaa hahmottamaan sosiaalista mediaa kokonaisuutena.

Me hoidamme myös monen yrityksen some-ratkaisuja, esimerkkinä. Magic Silver -korut , jonka sivuille olemme saaneet yli 10 000 uutta tykkääjää alle vuodessa - varsin kohtuullisilla taloudellisilla panostuksilla.  Tykkääjät  ovat myös muuttuneet euroiksi, sillä yritymamwork nettikoko 033ksen jälleenmyyjäverkosto ja tuotteiden kysyntä kasvaa huikeaa vauhtia.  Käsissämme on myös monia muita yrityksiä, joille hoidamme Facebook-, Twitter-, Instagram-, ja blogimarkkinointia.

Ei ole yhdentekevää, kuka hoitaa yrityksen markkinointia - ei myöskään sosiaalista mediaa. Asioiden on oltava linjassa yrityksen imagon ja tavoitteiden kanssa, ja ilman omistautumista ja laajaa liike-elämän tuntemista tehdään helposti vääriä ratkaisuja, kuten haetaan tykkääjiä vain tykkääjien vuoksi tai käytetään mainoseuroja vääriin kohderyhmiin.

Jos koet tarvitsevasi apua, pyydä meiltä tarjous. Se ei maksa mitään, mutta voi johtaa hyvään yhteistyöhön!

Pia Lemmetty
MamWork Oy

 

Mamworkin asiantuntijat voivat auttaa

Mamwork voi auttaa

 

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>